Sistemul cromatic Menalux

Rapid şi uşor!

Găsirea sacului de praf potrivit reprezintă o problemă pentru mulţi oameni. Graţie sistemului de culori Menalux acum este mult mai uşor! Priviţi şi găsiţi culoarea mărcii dv. de aspirator.

Menalux a definit şi clasificat mărcile majore de aspiratoare în şase grupe. Fiecărui grup de mărci i-a fost alocată o anumită culoare şi un cod din patru cifre. Fiecare ambalaj are propriul cod din patru cifre, uşor de reţinut şi de găsit pe raft.

Găsirea sacului de praf pe afişaj este uşoară

Cutiile Menalux sunt aşezate pe rafturile magazinelor de la dreapta la stânga, în ordinea crescătoare a codurilor de bare.

Acest sistem asigură o expunere uniformă pentru fiecare cod de culoare, chiar şi la gamele individuale de culori. Odată ce aţi recunoscut culoarea care corespunde mărci aspiratorului dv. şi ştiţi numărul sacului de care aveţi nevoie, puteţi găsi sacul de praf adecvat pe rafturile Menalux foarte rapid şi uşor.

CUNOAŞTEŢI MARCA ŞI MODELUL ASPIRATORULUI

Căutaţi modelul dorit de aspirator pe site-ul web menalux. Selectaţi categoria „sac de praf”, apoi selectaţi marca, seria şi modelul aspiratorului. Faceţi clic pe sacul de praf afişat şi căutaţi culoarea şi referinţa corespunzătoare pentru sac.

Sau

Căutaţi modelul dorit de aspirator în ghidul din magazin sau în prezentarea generală a mărcilor şi a modelelor în ordine alfabetică. Lângă modelul aspiratorului veţi găsi culoarea şi referinţa corespunzătoare pentru sac. Accesaţi apoi culoarea dorită şi găsiţi sacul aspiratorului respectând ordinea numerică.

 

AVEŢI REFERINŢELE ALTEI MĂRCI DE SACI DE PRAF

În lista de producători veţi găsi referinţa şi codul de culoare Menalux corespunzătoare. Apoi mergeţi la culoarea potrivită şi găsiţi sacul de praf căutând în ordinea numerelor.