Despre Menalux

Menalux este o marcă de consumabile şi accesorii adaptabile produse de Electrolux, unul dintre cei mai mari producători de aparate electrocasnice. Menalux este o prezenţă globală şi a acumulat mulţi ani de experienţă în producerea şi marketingul acestor produse.

Pe lângă gama vastă şi inovatoare de saci de praf şi accesorii pentru toate mărcile actuale de aspiratoare, Menalux oferă consumabile şi accesorii pentru aparate electrocasnice mici şi mari, acoperind toate nevoile legate de electrocasnice din întreaga casă.

Calitatea şi inovaţia au fost întotdeauna motivaţia noastră principală. Materialul inovator sintetic DURAFLOW™ Fresh pentru sacii de praf oferă o viaţă utilă mai lungă şi un nivel de putere de sucţiune mai înalt în mod constant până la umplerea sacului, şi o filtrare mai bună pentru un mediu mai sănătos în casă. Menalux este primul producător de saci de praf sintetici care şi-a supus produsele testelor de calitate ale Grupului TÜV Rheinland, a căror aprobare reprezintă o reală garanţie a calităţii.

Sistemul cromatic Menalux

Rapid şi uşor! Găsirea sacului de praf potrivit reprezintă o problemă pentru mulţi oameni. Graţie sistemului de culori Menalux acum este mult mai uşor! Priviţi şi găsiţi culoarea mărcii dv. de ...

DURAFLOW™ Fresh

DURAFLOW™ Fresh – EXTRAORDINARUL SAC DE PRAF DIN MATERIAL SINTETIC 

CALITATE APROBATĂ TÜV

Menalux este primul producător de saci de praf din material sintetic ale cărui produse au fost testate calitativ de TÜV Rheinland Group, a cărui aprobare reprezintă garanţia reală a calităţii. TÜV ...